پخش زنده
امروز: -
با متصرفان اراضی ملی برخورد قاطع و قانونی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، دادستان مرکز این استان در شورای حفاظت از حقوق بیت المال گفت: جهاد کشاورزی استان در خصوص رفع تصرف اراضی ملی اقدامات خوبی انجام داده است، ولی هنوز به کیفیت مطلوب نرسیده است.
ملک حسینی افزود: در سطح استان برای کشت گیاهان دارویی و اجرای طرحهای میراث فرهنگی و گردشگری و کشاورزی اراضی ملی به متقاضیان تحویل داده شده است که هیچ کدام از این افراد هنوز اقدامی انجام ندادند که باید فسخ قرارداد شوند.
وی با بیان اینکه واگذاریها اراضی ملی متناسب با طرحهای متقاضیان مکان یابی مناسبی نداشتند، اضافه کرد: در همین خصوص برخی از این زمینهای واگذاری در دل یک جنگل واقع شده است که اجرای طرحها باعث تخریب جنگل میشود.
دادستان مرکز استان با بیان اینکه برخی از طرحهای گردشگری بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هزینه در پی داشته است که حالا باید تخریب شوند، گفت: به خاطر عملکرد ضعیف بعضی دستگاههای اجرایی و ضعف همکاری آنها با دستگاه قضایی برخی واگذاریها بصورت غیر قانونی بوده که الان باید به دنبال رفع تصرف و تغییر کاربری آنها باشیم.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: برخی مدیران دستگاههای اجرایی استان در خصوص صیانت از حقوق بیت المال و پیشگیری از وقوع جرم بجای اقدام عملی فقط شعار میدهند که این امر بازدارنده نیست.
حسن نیگن تاجی با بیان اینکه برای پیشگیری از وقوع جرم و حفاظت از بیت المال باید انسجام بخشی و هدایت هدفمند را باید در دستور کار قرار دهیم افزود: متاسفانه به خاطر ندانم کاری مسئولان وقت خانههای بصورت غیر قانونی در منطقه سروک شهرستان بویراحمد احداث شده است که قلع و قمع آنها هزینههای زیادی در پی دارد.
نگین تاجی با بیان اینکه برخی دستگاهها بر این باورند که متولی پیشگیری تنها دستگاه قضایی است اضافه کرد: دستگاه قضایی به تنهایی نمیتواند برای رفع تصرف پیشگیری کند بلکه همه دستگاهها باید در این خصوص همکاری لازم را داشته باشد
وی با اشاره به اینکه در هفتهی آینده باید جلسهای با موضوع بحث تغییر کاربری برگزار و این موضوع به صورت جدی پیگیری شود، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی همه نقاط آسیبی و معارضی که در استان وجود دارد را بررسی در جلسه بعدی ارائه دهد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: یکی از آسیبها تصرف مربوط به دستگاههای اجرایی که شرکتهای تعاونی آنهارا در زمینهای بیت المال احداث میکند.
نعمتی رئیس اداره امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این جلسه با بیان اینکه ۲۵ طرح واگذاری اراضی به طرحهای گردشگری در سال گذشته به دلیل اجرا نشدن فسخ قرارداد شد گفت: امسال نیز از ۵۷ طرح واگذاری اراضی سه طرح فسخ قرارداد و به ۱۲ طرح اخطار داده شده است.
مدیرکل محیط زیست استان نیز در این جلسه گفت: ۷ منطقه حفاظت شده یک پارک ملی و پنج منطقه شکار ممنوع با وسعت ۳۱۲ هزار هکتار در اختیار محیط زیست استان قرار دارد.
هاشمی با بیان اینکه امسال ۱۵۹ کیلومتر آتش بر برای کاهش خسارت در دنای شرقی و غربی انجام شده است افزود: تجهیز دهیاران و شوراها به دستگاه دمنده و نصب سنسورهای پیشرفته در منطقه حفاظت شده دنا از جمله فعالیتهای این اداره بوده است.
وی با اشاره به اینکه فردا ۳۰ دستگاه دمنده در استان توزیع میشود، افزود: چهار دوربین فوق پیشرفته در منطقه حفاظت شده دنا نصب میشود.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقهای استان نیز در این جلسه گفت: پارسال ۴۰۰ چاه غیرمجاز در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و پلمپ و ۱۵۰ هکتار از اراضی ملی در این استان نیز آزادسازی شد.
مدیرکل سیاسی و انتخابات و تقسیمات کشوری در این جلسه گفت: هوشیاری و اقدام به موقع دستگاههای متولی میتواند از این اقدامات جلوگیری کند
محمدی افزود: در مقطعی ۷۰۰هکتار زمین در دنا منجر به صدور رای شده است.